Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2009

Spam snail mail

Σήμερα έλαβα την ακόλουθη επιστολή. Τα bold είναι όπως στην επιστολή.

Γειά σας

Σας ανακοινώνουμε ότι στις 17 Οκτωβρίου έρχεται στη Στοκχόλμη για μία συναυλία η αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή μετά από περιοδείες στον Καναδά, ΗΠΑ και Κύπρο. Είναι ακόμη μία εκδήλωση μετά τις άλλες, πολύ επιτυχημένες, που διοργανώσαμε με την Άννα Βίσση, Γιώργο Νταλάρα και Νότη Σφακιανάκη.

Ελπίζουμε ότι οι περισσότεροι θα παρευρεθείτε σε αυτήν την ωραία Ελληνική βραδιά. Η συναυλία θα γίνει στη Solnahallen περίπου πέντε χιλ από το κέντρο της Στοκχόλμης. Η παράσταση αρχίζει στις 20:30.

Τιμές εισιτηρίων: πλατεία κέντρο 460kr πλατεία δεξιά και αριστερά 390kr εξέδρα 330kr. Το σχήμα της αίθουσας επιτρέπει πολύ καλή ορατότητα από όλες τις θέσεις.

Ακολουθούν πληροφορίες για κρατήσεις μέσω email, τηλέφωνου και μέσω του www.despinavanditour.eu. Μετά η επιστολή συνεχίζει.

Ενδεχομένως, αν οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί, να οργανώσουμε ένα Ελληνικό γλέντι μετά τη συναυλία. Η Δέσποινα Βανδή και το συγκρότημα της θα είναι μαζί μας. Περισσότερες πληροφορίες μετά από περίπου δύο βδομάδες.

Το ίδιο κείμενο μετά ακολουθεί στα σουηδικά.

Το ηλίθιο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν είμαι εγγεγραμένος ούτε σε κάποια ελληνική κοινότητα, ούτε έχω έρθει σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία εδώ πέρα. Προφανώς η συλλογή ονομάτων και διευθύνσεων των Ελλήνων κατοίκων της Στοκχόλμης είναι πιο εύκολη δουλειά απ' ότι νόμιζα. Και μετά γκρινιάζουμε για τις επιστολές που μας στέλνουν τα κόμματα προεκλογικά.

Και απ' ότι φαίνεται, μάλλον περιμένω άλλη μια επιστολή με πληροφορίες για το "Ελληνικό γλέντι" σε δύο βδομάδες. Yoohoo, lucky me. Να δω Βανδή να τραγουδάει "Μήλο μου κόκκινο" και τι στον κόσμο...

ΥΓ: ακόμα γελάω με την διευκρίνηση για την ορατότητα της αίθουσας.

1 σχόλιο:

Dimitrios Stergiou είπε...

Auti tin aporia tin exo k ego.. 1 xrono eimai Sweden, k elaba prosopiki epistoli.. xoris na eimai grammenos kapou...

weird shit!