Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2006

Πιο έγκαιρη δεν γίνεται

Στο post για τις υποκλοπές έβγαλα το άχτι μου για το "έγκυρη" part της ενημέρωσης. Ήρθε όμως και η αφορμή για το "έγκαιρη".

Ξαφνικά, ωσάν κεραυνός εν αιθρία, η ελληνική τιβι ανακάλυψε το Segway. Πρωτοποριακή ανακάλυψη! Δεν έχει σημασία που ασχολούμαστε μαζί του (όσοι διαβάζουμε νέα από το διαδίκτυο) για πάνω από 2-3 χρόνια. Δεν παίζει κανέναν ρόλο που όλος ο κόσμος γελούσε με τον πιθηκ...κύριο George Bush jr. όταν έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έπεσε από το μηχάνημα που ΔΕΝ γίνεται να πέσεις, ενώ εμείς κοιτούσαμε τα αστέρια. Δεν έχει καν σημασία που είδα ένα segway έξω από ένα κατάστημα της Θεσσαλονίκης πρίν από 2-3 βδομάδες.

Σημασία έχει ότι ΤΩΡΑ ανακαλύφθηκε από την ελληνική (και συγκεκριμένα δημόσια) τηλεόραση. Και είναι τόσο επιτακτική η ανάγκη να δείξουμε σε όλους αυτό που μόνο εμείς ξέρουμε, ώστε να δείχνουμε το ίδιο ρεπορτάζ για δύο μέρες. Μη τυχόν και μείνει κανένας πίσω στην ενημέρωσή του.

Και τέλος πάντων, γιατί σε όλο το ρεπορτάζ δεν αναφέρεται η λέξη "segway"; Τόοοοσο δύσκολη λέξη; Και άντε, εντάξει οι ρεπόρτερ , η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων δεν μπορεί να την κουμαντάρει;

Πάμε μαζί: σου και ε, σε.

σου και ε και γκου, σεγκ.

Μπορείς να πεις γουέιιιι;

Ωραία, το'χεις, κράτα το.

(Είμαι σκατόψυχος και θα πάω στην κόλαση με το πρώτο εξπρές)

3 σχόλια:

Nenyaki : ) είπε...

χιχι!
μου θύμησες τον Joe με τα γαλλικά :D

Nenyaki : ) είπε...

Joey :$

(τo y πριν το έφαγε η μαρμάγκα!) :D

Fantus The Firedragon είπε...

μπλου μπλου φλου??? :)