Τρίτη, Μαρτίου 21, 2006

Υπολογισμοί ακριβείας

Μια πολύ κακιά συνήθεια που έχω είναι να εξαντλώ τα περιθώρια αυτονομίας του Punto. Γνωρίζοντας ότι η προειδοποιητική λυχνία ανάβει ακριβώς στα 100 χιλιόμετρα αυτονομίας, συνηθίζω να τριγυρνώ μονίμως με ένα κίτρινο λαμπάκι να φέγγει πάνω από τον ξαπλωμένο δείκτη βενζίνης. Παρ'όλα αυτά, δεν έχω μείνει ποτέ από βενζίνη. Οι υπολογισμοί μου είναι τόσο ακριβείς (τσσσσ) που καταφέρνω να φτάνω στο βενζινάδικο με κάτι λιγότερο από 200 ml βενζίνης.

Σήμερα όμως, έφτασα στην τελειότητα. Έμεινα από βενζίνη.... στο βενζινάδικο.

Ένα τετράγωνο πριν το βενζινάδικο, το Punto έκανε δύο "γκουκ" και έσβησε. Μέσα στην διασταύρωση δύο δρόμων διπλής κυκλοφορίας. Ευτυχώς εν κινήσει. Αποσυμπλέκω αμέσως και το αφήνω να τσουλίσει. Αργά-αργά, τσουλάω από την μια πλευρά του τετραγώνου στην άλλη. Μπαίνω με περίπου... 2 χιλιόμετρα την ώρα στο βενζινάδικο και όταν τελειώνει η φόρα, το Φιατάκι σταματάει μπροστά στην αντλία.

Οι βενζινάδες ακόμα αναρωτιούνται γιατί γελούσα μόνος μου :-D

4 σχόλια:

pixie είπε...

Αν είναι δυνατόν :ο!!!!

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να σε κατατάξω κρίνοντας από το συγκεκριμένο περιστατικό. Monica πάντως δεν είσαι, γιατί θα είχες μεριμνήσει για ένα ασφαλές backup βενζίνης, ε κ τ ω ν π ρ ο τ έ ρ ω ν.

dtsomp είπε...

Chandler ίσως;

Το Friends on-line test έτσι αποφάνθηκε πάντως...

ka8y είπε...

Ξέρεις ποιος είναι ο chandler?...

Βασικά ποιος μοιάζει με τον chandler? Ο Δημόπ.... muahahahahah

Ανώνυμος είπε...

Είναι θαύμα πως δεν έχει χαλάσει η αντλία βενζίνης στο puntaki σου ακόμα.
Αλλά πες ότι δε σου το είπα. Ποιος είμαι εγώ που θα σου χαλάσω το παιχνίδι σου. :)