Πέμπτη, Μαΐου 25, 2006

Mobile Phone Story

Ακολουθεί ιστόρια για αγρίους, την οποία μου θύμησε το πολυαγαπημένο μου Nenyaki με το comment του σε μια προηγούμενη συζήτηση.

Είμαστε μαζεμένοι σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης και η συζήτηση έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον καθώς μια κοπελιά (έστω Χ) από την παρέα έχει βαρεθεί το κινητό που έχει και σκέφτεται να το αλλάξει.

Στην παρέα υπάρχει και ο Γ, ο οποίος είναι γνήσιος άρρωστος με τα κινητά και τώρα τελευταία οπλοφορεί με ένα Νokia N80. Ναι, εκείνο που έχει Symbian 9, 3 ΜΡ camera, Wifi, Bluetooth, υπέρυθρες, mp3 player, movie player, ραδιόφωνο, ανάλυση οθόνης μεγαλύτερη από pda και κάποια ακόμα πραγματάκια όπως τιμή πάνω από 600 ευρώ.

Η Ψ, γνωρίζοντας καλά τον Γ και την μανία του, προτείνει το "πολύ καλό κινητό που έχει ο Γ" αλλά επισημαίνει και το 600άρικο στην τιμή. Η απάντηση της Χ (που δεν δουλεύει, είναι ακόμη φοιτήτρια) ήταν ανατριχιαστική.
- Χρυσό μου, τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.

(Σημείωση: είμαι αλλεργικός σε φράσεις όπως το "χρυσό μου" και σχηματίζω την χειρότερη εντύπωση για τους ανθρώπους που τις χρησιμοποιούν. Η λέξη "κυράτσα" είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό)

Ννννννναι. Η Ψ γυρίζει στον Γ και του λέει να την ενημερώσει. Ο Γ με την σειρά του βγάζει το ...εργαλείο του (αφού πρώτα έκανε την γνωστή κίνηση-τελετή του σκουπίσματος των χεριών για να μην λερωθεί το his precioussss), το παραδίδει στα χέρια της Χ και αρχίζει το presentation. Έχει το τάδε Symbian, μπορείς να δεις αρχεία Office και pdf, παίζει αυτά και αυτά τα media files, συνδέεται στο internet με ότι θες, βγάζει τον σκύλο βόλτα, σου βρίσκει γκόμενο πριν ακόμα βαφτείς το πρωί κλπ κλπ

Η Χ, σε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αποτυχημένη προσπάθεια να κρύψει το γεγονός ότι δεν κατάλαβε ΓΡΙ από ότι είπε ο Γ, εκστομίζει τον απόλυτο conversation killer:

- Βγαίνει σε άλλο χρώμα εκτός από μαύρο;

...

4 σχόλια:

Nenyaki : ) είπε...

χαχαχα!
αν και ήξερα την ιστορία, μου άρεσε πολύ η περιγραφή! :)

javapapo είπε...

χαχαχα!
πολυ καλό!

ο χαρακτηρισμός conversation killer μου άρεσε..πως λεμε killer application!

τωρα δηλαδη αν κατάλαβα καλα με το N80 ριχνεις και γκόμενα;
xoxoxoxo

Nenyaki : ) είπε...

Εντωμεταξύ, ξέρεις ποιο είναι το πιό εξωφρενικό από όλα?

το ότι με κάτι τέτοιες "καθοριστικούς σημασίας ερωτήσεις" στο βγάζει και άχρηστο το gadget στο τέλος!

όπως με το παλμάκι μου:
τι? δεν έχει mIRC? και τι το κάνεις τότε?

Derek είπε...

Το ίδιο έπαθα πριν 2-3 βδομάδες με το iBook.

"Μόνο σε άσπρο βγαίνει?"


εγκεφαλικό κόντεψε να μου έρθει!



αλλά καλά να πάθω να μάθω να προσέχω σε ποια μιλάω...