Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2006

ΑγιοΠνευματοblogging

Κάποιος ανέφερε ότι του Αγίου Πνεύματος είναι αργία για τους πληροφορικούς. Πνευματική εργασία και δεν συμμαζεύεται. Αν κρίνω από τα σημερινά, ο καντινιέρης στην γωνία κάνει περισσότερη πνευματική εργασία από μας τα code monkeys, για αυτό και εμείς δουλεύαμε και αυτός το έκλεισε. Ααααχ, έχει γίνει επιστήμη η παντσέτα πλέον....

Το Κ750 μου κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μου αλλάξει την γνώμη που έχω για αυτό. Το βρίζω από την πρώτη στιγμή που το πήρα, αλλά όσο πάει δείχνει τις χάρες του. Μετά το update (πονεμένη ιστορία) σταμάτησαν τα κολλήματα και τα κλεισίματα. Το sync με το Ubuntu γίνεται πανεύκολα και -πλέον- αυτόματα κάθε ώρα με Bluetooth και Multisync. Έστρωσε και η μπαταρία του και φτάνει τις 5 μέρες αυτονομία (κλειστό κάθε βράδυ, bluetooth πάντα ανοικτό, 4-5 κλήσεις την ημέρα, δίκτυο ΤΙΜ). Το Palm συνδέεται απροβλημάτιστα μέσω bluetooth για σερφάρισμα στο internet over gprs. Σκατά. Το μόνο που μένει είναι να λύσει από μόνο του και το πρόβλημα με τον κατάλογο για να μην το αλλάξω ποτέ.

Υπέροχη η διαφήμιση "Jose + 10". Ο πιτσιρικάς φαντάζεται ότι παίζει μπάλα με τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου στον ακάλυπτο, ντριμπλάρει τον Πλατινί, αλλάζει πάσες με τον Ζιζού, μαλώνει με τον Κααν για το αν πέρασε η μπάλα την γραμμή. Η μάνα τον φωνάζει και όλοι οι παίκτες εξαφανίζονται. Όλοι εκτός από τον μικρό Jose που γυρνάει στο σπίτι χαμογελαστός. Έτσι, όπως κάναμε και εμείς το 87 με το Eurobasket (πόσες ασσίστ μου είχε δώσει ο Γιαννάκης τότε;)... Αμολήστε τα παιδιά στις αλάνες ρεεεε!

Αλλά βέβαια, που να αφήσεις πλέον ένα παιδί μονάχο του. Στην Βέροια ακόμα ψάχνουν...

Κάφρε οδηγέ με την BMW. Ναι, εσένα λέω. Εσένα που προτιμάς να προκαλέσεις ατύχημα παρά να περιμένεις στο φανάρι πίσω από ένα (one, ein, 1) αυτοκίνητο στο φανάρι. Προχθές το γλυτώσαμε στο παρατσάκ, την άλλη φορά δεν θα είμαι τόσο γρήγορος. Δεν θα μπω καν στον κόπο να το παίξω ανώτερος. Σου εύχομαι να βρεις το κάρο σου βίδες, γιατί μόνο αυτό σε νοιάζει και μόνο έτσι θα πονέσεις και θα καταλάβεις. Καθυστερημένε.

Αγίου Πνεύματος σήμερα. Να δούμε πόσοι θα φωτιστούμε.

Τουλάχιστον ήταν απόλαυση το πρώτο ημίχρονο Ιταλίας-Γκάνας :-)

5 σχόλια:

Nenyaki : ) είπε...

θα μπορούσε αυτό πολύ άνετα να είναι 4 ποστ...

dtsomp είπε...

Αποφεύγουμε τα chain posts :D

Κλασικό post της στιγμής, γράφω όπως βγαίνει, ότι βγαίνει...

javapapo είπε...

χαιρετώ τον φιλτατο συναδελφο (μαιμου) οποιος και αυτός σαν ανθρωπος του πνευματος..βρισκοταν στην θέση του για το μεροκάματο!

γράφε πιο συχνά φίλε! καλη δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές χρειάζεται να σου πουν τα χειρότερα για να αισθανθείς εσύ καλύτερα...
Είμαι λοιπόν κι εγώ συνάδελφός σου, και ήμουν από τους 'τυχερούς' που δεν δούλεψαν του Αγ.Πνεύματος.
Αλλά πριν από αυτό, είχα να ΜΗΝ δουλέψω Κυριακή από την Κυριακή του Πάσχα και από τώρα μέχρι τον Αύγουστο, μαλλον κάθε Κυριακή θα δουλεύω.
Οπότε, μην το κάνεις θέμα. Μια ιδέα είναι όλα.

PS: Μεσοβδόμαδα κατά μέσο όρο φεύγω στις 11 από το γραφείο.
PS2: Καλή σταδιοδρομία, με γειά την καινούρια δουλειά. Και εννοείται πως σου εύχομαι να μην γίνεις ΠΟΤΕ σαν κι εμένα

dtsomp είπε...

Πω πω... καλό κουράγιο φίλε, δεν ξέρω τι να πω...