Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2006

Αποκέντρωση αύριο, τώρα βαριέμαι

Σήμερα το καρέ συμπληρώθηκε.

Απέρριψα την τέταρτη συνέντευξη για δουλειά σε μεγάλο οργανισμό. Ο ΟΤΕ ακολούθησε την μοίρα των Siemens, Forthnet και HellasOnLine.

Και στις 4 περιπτώσεις, οι συνεντεύξεις γίνονταν στην Αθήνα. Στις τρεις ιδιωτικές, οι θέσεις ήταν (μάλλον) για Αθήνα, αλλά στον ΟΤΕ είχα κάνει αίτηση για θέση στην Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά, η συνέντευξη γίνεται (θα γινόταν πριν μια ώρα) στην Αθήνα, στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ.

Το λογικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι συνεντεύξεις για όλες τις θέσεις του ΟΤΕ γίνονται στην Αθήνα. Είτε πρόκειται για θέσεις στην Ρόδο, είτε στην Καρδίτσα, είτε στην Ορεστιάδα, είτε στην Καστοριά.

Μπράβο. Ωραία αποκέντρωση.

Interesting bit... η κοπελιά από την Siemens σχεδόν παρεξηγήθηκε που δεν θα έκανα 500 + 500 χιλιόμετρα για μια θέση που δεν με ενδιαφέρει...

6 σχόλια:

pixie είπε...

Ουφ, σφίγγεται το στομάχι μου και μόνο που τα διαβάζω. Παπατρέχας για να βγάλεις τον επιούσιο, με βορρά της εργασιακής πυξίδας την Αθήνα. Αν έχεις μόνο τον εαυτό σου, ας τα λέμε καλά. Αν όμως υπάρχουν και βλαστάρια τριγύρω, επέρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα της κατάθλιψης, η αδυναμία εξασφάλισης των αγαθών για τα μικρά.

javapapo είπε...

ελα κατεβα αθηνα dtsomp....να πηγαινουμε στο fuckthemall να βλεπουμε το Mac.

Ειναι δυστηχως αληθεια οσο αναφορα την πληροφορικη..η Θεσ/νικη ειναι πολυ δυσκολη πολη...ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ δεν λεει να σηκωσει κεφαλι..ρε γαμωτο..δυσκολες..εποχες.για Σαλλλλλονικιους!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, εγώ νόμιζα είχες βρεί δουλειά. Ο κόσμος τα λέει αυτά...

dtsomp είπε...

Βρήκα (δύο παναθεμά με). Την αίτηση την είχα κάνει σχεδόν πριν δυο μήνες.

Όπως καταλαβαίνεις, η επεξεργασία των στοιχείων των αιτήσεων στον ΟΤΕ ήταν μια ταχύτατη εργασία ... :D

nygeion είπε...

Πολλοί συμφοιτηές μας πάντως κατέβηκαν Αθήνα για την συνέντευξη. Για ΠΣΚ βέβαια μιλάμε...
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...

Nenyaki : ) είπε...

...μην του βάζεις ιδέες βρε!