Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

Βίβλος: parental advisory - explicit lyrics

Μουάχαχαχα, έγινε αυτό που ονειρεύτηκε οποιοσδήποτε χρειάστηκε ποτέ στην ζωή του να αντιμετωπίσει έναν φανατικό θρησκόληπτο χριστιανό.

Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ, ακολουθώντας την σχετική νομοθεσία της χώρας, χαρακτήρισαν ως "απρεπή" (indecent) μια στήλη σε τοπική φοιτητική εφημερίδα, η οποία εεε ....εντάξει, να μην κοροϊδευόμαστε, ήταν κομματάκι ανωμαλιάρικη.

Οι φοιτητές υπερασπίστηκαν σθεναρά την στήλη και, όλως τυχαίως, κάποιος ανώνυμος σήκωσε ένα website όπου απαριθμεί μερικές από τις σκηνές βίας, σεξ και ανωμαλίας που περιέχονται στην Βίβλο.

Εντός 12 ωρών, οι αρχές δέχτηκαν πάνω από 800 τηλεφωνήματα που ήθελαν να παραπονεθούν για το "απρεπές" περιεχόμενο της Βίβλου.

Οι αρχές, με την σειρά τους, δεν έχουν αναλάβει ακόμα δράση, αν όμως εφαρμοσθεί η νομοθεσία και η Βίβλος χαρακτηρισθεί κι αυτή "απρεπής", τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά: θα πωλείται σε άτομα άνω των 18 και θα είναι συσκευασμένη σε πλαστικό περιτύλιγμα που θα φέρει προειδοποιητικό σημείωμα - όπως περίπου τα CD του Eminem :D

[Πηγή: Yahoo]

Ε ρε να γίνει και τίποτα τέτοιο εδώ πέρα... έχουμε να χάσουμε πολλές μαντιλοφορούσες γιαγιάδες...

1 σχόλιο:

Derek είπε...

θα γίνει ξανά "λαοσύναξη" να γουστάρουμε!!!