Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2008

Smells like paki spirit

Μετακόμιση σήμερα στο καινούριο διαμέρισμα.

Το σπίτι, εκ πρώτης όψεως ήταν καθαρό. Εκ δεύτερης ήταν πεντακάθαρο. Εκ τρίτης, ήταν λαμπίκο.

Έλα ρε φίλε, λέω, ρίξαν τέτοιο καθάρισμα οι Πακιστανοί που μένανε προηγουμένως; Παλικάρια!

Μετά βλέπω το χαρτάκι με το όνομά μου στην πόρτα. Ωπ, αυτό το έβαλε η SB (η εταιρία στην οποία ανήκουν τα διαμερίσματα), αποκλείεται να το έκανε Πακιστανός αυτό. Άρα κάποιος πέρασε από την εταιρία. 

Όταν έκατσα για καμιά ώρα και στηρίχτηκα στον τοίχο (δεν έχω έπιπλα ακόμα), η μύτη μου έπιασε μια γνωστή μυρωδιά... Όχι γαμώ την τρέλα μου, πάνε οι ελπίδες μου για "κλεισούρα που θα έφευγε με έναν καλό αερισμό". Οι τοίχοι έχουν ποτίσει από τον χημικό πόλεμο που οι Πακιστανοί ονομάζουν μαγειρική και αποπνέουν αυτό που οι κακοήθεις ονομάζουν πακιστανίλα. Άρα... μάλλον συνεργείο της SB πέρασε και το καθάρισε το σπίτι :/

Ανοιχτά παράθυρα και πλύσιμο των τοίχων. Αν δεν πιάσει αυτό, ναπάλμ.

4 σχόλια:

Georgios Kasselakis είπε...

Υπάρχουν 2 κατηγορίες μυρωδιάς. Στις πρώτες βοηθάει η μαγειρική σόδα. Βάλε απλωτά 2-3 κουταλιές της σούπας σε ένα πιάτο και σταδιακά ρουφάει τα πάντα. Βοηθάει αν το ανακινείς κάθε 1-2 μέρες.
Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι μυρωδιές που καίγονται. Παίρνεις λοιπόν μια ακούλα με 100 rechaud και πυρπολείς το σπίτι.

HaPagan είπε...

Φίλε dtsomp, έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτή η μυρωδιά της κουζίνας τους δεν αντέχεται με τίποτα. Έχουμε στην πολυκατοικία μας μια οικογένεια από το Πακιστάν και όποτε μαγειρεύουν μυρίζει όλη η πολυκατοικία! :-)

Πάντως τόσο ήσυχους και καλούς άνθρωπους δεν έχω ξαναδεί!

Derek είπε...

τα λες αυτά γιατί δεν έχεις δοκιμάσει τα φαγητά τους

dtsomp είπε...

@Γιώργος Κασσελάκης:
Καλές οι λύσεις, αλλά η μυρωδιά βγαίνει από τους τοίχους γιατί πραγματικά έχουν ποτιστεί από την μυρωδιά. Άσε που φοβάμαι να ανάψω φωτιά μέσα στο σπίτι :D

@hapagan:
Γενικά οι μεσανατολίτες είναι πολύ καλά παιδιά. Πολύ καλύτεροι από κάτι "ευρωπαίους" που έχουμε εδώ πέρα...

@derek:
Δεν θέλω. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ιδρώνουν, βγάζουν ζωμό κρεμμυδιού.