Δευτέρα, Μαρτίου 10, 2008

iPhone στην Σουηδία;

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα του τοπικού φοιτητικού συλλόγου. Ο ρόλος της είναι αυτός της φοιτητικής ταυτότητας, αλλά εκτός αυτού περιλαμβάνει κάποιες συμφωνίες με εταιρίες στην Σουηδία για φοιτητικές εκπτώσεις - μεταξύ αυτών και η Apple.

Στο ενημερωτικό φυλλαδιάκι που υπήρχε μέσα στον φάκελο, υπάρχει μια αναφορά σε προσφορές του σουηδικού AppleStore - κάθε μήνα 10 δωροκάρτες για το iTunes Store, κλήρωση για iPod και Macbook κλπ κλπ. Υπάρχει όμως και η εξής φρασούλα:

"Om Apple lanserar sin läckra iPhone i Sverige under vären kommern även den med som pris."

...το οποίο μεταφράζεται ως:

"Εάν η Apple λανσάρει το precious* iPhone στην Σουηδία μέσα στην άνοιξη, θα έχει κι αυτό έκπτωση στην τιμή"

Και αναρωτιέμαι εγώ... ο φοιτητικός σύλλογος (και η Mecenat, η εταιρία μέσω της οποίας γίνεται η διανομή των καρτών αλλά οι εκπτωτικές συμφωνίες με τις εταιρίες) έκλεισε συμφωνία με την Apple για έκπτωση από τώρα, ΑΝ έρθει το iPhone στην Σουηδία; Και μάλιστα, μέσα στην άνοιξη;

Remember, you read it here first :D

*: κι όμως, precious μεταφράζεται :D

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Agapite Dtsomp, läckra sti sigkekrimeni frasi simainei to poli wraio, me kalo design, me kalo gousto ;)
Episis stin Norvigia idi exei skasei to mistiko oti h Telenor endexetai na kleisei (h mipws ekleise idi!) simfwnia gia tis skandinavikes xwres (Norvigia, Dania, Soudia) opou exei etairies kinitis tilefwnias. Opote nomizw oti to iPhone einai poli konta kai stin Skandinavia

dtsomp είπε...

Τι να κάνω... μια λέξη έψαξα στο systran και με πούλησε... άτιμη τεχνολογία :)

Είχα ακούσει για συνομιλίες Apple με Telenor για Νορβηγία και Telia για Σουηδία (οι πιο πιθανοί providers ούτως ή άλλως), αλλά μόνο ως φήμες. Το καλό με αυτή την φράση είναι η πιο συγκεκριμένη αναφορά χρονικού σημείου - άνοιξη.

Αν φυσικά είναι αλήθεια :)