Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2008

Της Λόπεζ το κιονόκρανο

Ρε, τι είναι αυτά που διαβάζω;

Σύμφωνα με το Έθνος, με τιμή-τεφαρίκι στα 3000€, πήρε η Λόπεζ άδεια για φωτογράφηση στον Παρθενώνα.. Η φωτογράφηση ήταν -λέει- για ελληνικό περιοδικό, και παρενέβη το Υπουργείο Τουρισμού ώστε να πεισθεί το Υπουργείο Πολιτισμού να δώσει την άδεια. Το επιχείρημα του Υπουργείου Τουρισμού ήταν ότι... θα προβληθεί η Ελλάδα διεθνώς. Από το ελληνικό περιοδικό (το οποίο ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι).

Επίσης έμαθα ότι υπήρξαν γύρω στα χίλια ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ άτομα που πλήρωσαν τα 350 ευρώ του VVIP (Very Vourlo & Idiot People) εισιτηρίου για να βρεθούν αργότερα στο πάρτυ της Τζέλο.

This is wrong on so many levels. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω;

Με 3000€ παίρνεις άδεια για να τριφτείς στους κίονες του Ερέχθειου. Παλιοξεφτίλες! Μετά γκρινιάζουμε για τους Άγγλους που δεν μας δίνουν τα μάρμαρα πίσω. Όχι, θα μας τα έδιναν για να σκουπίζει η καθεμιά την κωλάρα της. Σίγουρα κάτι τέτοιο είχε υπόψη του ο Ικτίνος όταν έστρωνε τα σχέδια. Να, εδώ άσε λίγο χώρο, θα έρθει η Τζέλο σε 2500 χρόνια, δεν θα χωράει ο πάτος της. Παραδόσεις και μνημεία και ιστορία και παπάκια μάντολες... Φαντάζομαι ότι θα βγήκε η αοιδός αργότερα και θα δήλωσε παραδοσιακά ότι "οι Έλληνες είναι πολύ θερμός και φιλόξενος λαός" και θα αισθανθήκαμε όλοι μαζί εθνική υπερηφάνια και τα ξεχάσαμε όλα. Μόλις μας παινέψουν και οι Σκοπιανοί "τι καλό άνθρωποι" είμαστε, από την συγκίνηση θα κατεβάσουμε τα βρακιάεεεεε σύνορα μέχρι την Λαμία.

Επίσης, μπράβο στο Υπ. Τουρισμού που κάνει τα θελήματα των ελληνικών περιοδικών. Υπουργός σημαίνει υπηρέτης, άλλωστε. Δύσκολοι καιροί κιόλας, δεν έχουν όλοι βύσμα στο Υπ. Πολιτισμού, πάλι καλά καθάρισε το Τουρισμού. Ευχαριστούμε που μας δουλεύετε κιόλας ψιλό γαζί. Τα ελληνικά περιοδικά φημίζονται άλλωστε για την παγκόσμια διανομή τους - ο τανζανός συμφοιτητής μου διαβάζει ανελλιπώς Τηλεθεατή και Νέμεσις, οι πακιστανοί προτιμούν Νίτρο για τα άρθρα (οι σουηδοί είναι ραδιοφωνικοί τύποι και προτιμούν Σίνδο FM 101.7 να παίζει Μάγκα live αναμετάδοση από θρησκευτική εμποροπανήγυρη).

Πόσο θύμα πρέπει να είσαι για να πληρώσεις 350 ευρώ για να δεις για 45-50 λεπτά μια τραγουδίστρια που, επιεικώς, είναι μετριότατη και μετά να πας στο πάρτυ μετά την συναυλία; Τι λες ρε γύφτουλα που κατέβηκες από το κατσάβραχο και με 350 ευρώ θες να το παίξεις και μέλος του διεθνές jet-set... Όχι, δεν φωνάζει καθόλου "νεοπλουτισμός" ή/και "attention whore". Καθόλου, σε λέω. Εσύ, ο τέως άγνωστος, τώρα εκπλήρωσες ένα όνειρο ζωής να παρευρεθείς σε κλειστό πάρτυ με μια world-wide celebrity. Τώρα είσαι πια γνωστός ως "το θύμα που έδωσε τα 350 για την Λόπεζ". Άξιος, πάντα τέτοια.

Ωπ, κάτσε. 45 λεπτά; Τι έγινε, γέρασε η Τζέλο και ο κώλος ξεσφίγγει μετά από την μία ώρα; Τι 45 λεπτά ρε; Τόσο εμφανίστηκε ο συγχωρεμένος ο James Brown με την ταφόπλακα στην πλάτη. Ακόμα και οι Rolling Stones τις παλεύουν τις δύο ώρες, που έχουν ξεχάσει πότε πέρασε ο αιώνας από τότε που ήταν στην ηλικία της Τζέλο. Έτσι. Το κορίτσι αγαπάει την μουσική και δίνει όλο της το είναι. Και τα δύο ημικωλοσφαίρια.

Και εντωμεταξύ, να πεις ότι δεν βρώμαγε αρπαχτή... Η Madonna άρχισε την προπώληση εδώ και μήνες, αλλά η fat-bottomed girl είπε "βάλε τον καφέ να γίνεται, έρχομαι". Ας κάνω και καμιά φωτογράφηση και κανά εγκαίνιο στην αλυσίδα καταστημάτων μου γιατί από το τραγούδι βγαίνω τσίμα-τσίμα και η κινηματογραφική μου καριέρα δεν τσοντάρει όσο περίμενα. Τα έχει πει ο σοφός λαός και στο παρελθόν (προφανώς υπήρξαν Τζέλες και παλιότερα): Μάθαν ότι γ... αγαπιόμαστε και πλακώσαν κι οι γύφτοι.

Επίσης... τα 3000€... που κατέληξαν τελικά; Ξέρουμε που βρίσκονται ή έγιναν κι αυτά αναψυκτήριο σε προσωπική βίλα;

1 σχόλιο:

Θωμάς είπε...

μουάααχαχαχα...

α ρε ρεζίλιδες!