Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2009

Και δεν το κλείνω το ρημάδι...

Τέτοιες παπαριές περνάνε τα spam filters του Hotmail και δεν ασχολείται κανένας μαζί του σοβαρά.

Γεια σου,
είμαστε οι Tara και John, οι διευθυντές της MSN,

Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση, αλλά η MSN πρόκειται να κλείσει (να παύσει δηλαδή την λειτουργία της). Αυτό θα συμβεί καθώς πολλοί απερίσκεπτοι άνθρωποι καταλαμβάνουν πολύ χώρο της εταιρίας (δημιουργώντας, για παράδειγμα, πλήθος διαφορετικών λογαριασμών για έναν και μόνο χρήστη, κτλ.), έχουμε μόνο 578 ονόματα υπόλοιπο. Αν θα θέλατε να παύσετε τον λογαριασμό σας, μην προωθήσετε το μήνυμα. Αν όμως θέλετε να τον διατηρήσετε (τον λογαριασμό σας δλδ), τότε προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην λίστα επαφών σας. Δεν πρόκειται για φάρσα, καθώς θα κλείσουμε τα συστήματα που το υποστηρίζουν.

ΥΓ. Όποιος δεν στείλει αυτό το μήνυμα, ο λογαριασμός θα κλείσει και στο μέλλον θα κοστίζει 10.00 τον μήνα προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις. Επομένως στείλε το σε όλους όσους βρίσκονται στην λίστα επαφών σου. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Παρακαλούμε να μην προωθήσετε το υπάρχων e-mail ή μην το αναπαράγετε. Απλά αντιγράψτε ολόκληρο το e-mail και δημιουργήστε έναν νέο μήνυμα και πατήστε επικόλληση.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας

Κοίτα στην γωνία να δεις αν έρχομαι.

ΥΓ: Εννοείται φυσικά ότι αφού ήταν forwarded μήνυμα, είχε και μια κατοσταριά email addresses μέσα από τους υπόλοιπους άτυχους παραλήπτες. Θα αρχίσω να τις πουλάω σε spamers, εκεί είναι τα χοντρά λεφτά.

ΥΓ2: "θα κοστίζει 10.00"; Τι 10; Κηροπήγια;

ΥΓ3: Πωωωωωω τρελαίνομαι! Μία από τις παραλήπτριες έκανε reply-to-all και το έλαβα εις διπλούν! Την μορφίνη μου τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: