Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2007

Μόλις ανεβάσαμε και το δεύτερο OugkCast

Τελικά, η διαδικασία της δημιουργίας ενός video που θέλεις να το δει ο κόσμος είναι δύσκολη υπόθεση. Γύρισμα, ξανά γύρισμα γιατί έκανες σαρδάμ, ξανά μανά γύρισμα γιατί ξέχασες τι ήθελες να πεις, τέταρτο γύρισμα γιατί έλιωσες στο γέλιο μόλις είπες την πρώτη λέξη...

Επίπονη διαδικασία.

Η παρέα του ougk.gr ανέβασε το δεύτερο video, με θέμα αυτή την φορά το Nokia N95 του Γιάννη. Μας έβγαλε την πίστη γιατί γελούσαμε/παιδευόμασταν όλη την ώρα:
  • ο Γιάννης επανειλλημένα πρόφερε τους φακούς Carl Zeiss ως "Καρλ Ζέην". Την μοναδική προφορά που το πρόφερε σωστά (μετά από μια ντουζίνα προσπάθειες), είχαμε ήδη λυθεί στο γέλιο - οι δύο παραπάνω λέξεις λάμπουν δια της απουσίας τους από το video.
  • για κάποιον τελείως άγνωστο (και προφανώς τελείως ηλίθιο) λόγο, όποτε άνοιγα το στόμα μου για voice-over, μιλούσα με ελαφριά Κυπριακή προφορά. Κανένα πρόβλημα... αν είσαι Κύπριος.
  • το N95 ξαφνικά πείσμωσε και αρνήθηκε να κάνει VoIP κλήση - κάποια αλλεργία με τον Wi-Fi router του Γιάννη, γιατί με τον δικό μου (που ήταν στο σπίτι μου...) έπαιζε μια χαρά.
Μαζεμένα εγκεφαλικά. Καλά περάσαμε :)

ΟΥΓΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: