Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006

Άνεργος;

Part 1:
Στο χθεσινό τμηματικό meeting κατέβηκε και ένας από τους διευθυντάδες μας για να κλαψουρίσει ακόμα μια φορά ("ο τζίρος μας είναι ο χαμηλότερος των τελευταίων 3-4 ετών"). Επίσης μας ανακοίνωσε ότι ο προϊστάμενος του τμήματος δεν θα πηγαίνει πλέον για υποστήριξη στους πελάτες αλλά θα κάθεται στο γραφείο του "να εργάζεται εσωτερικά". Σημείωση: οι μόνοι που γράφουμε ουσιαστικά κώδικα είμαστε εγώ κι ο προϊστάμενος.

Part 2:
Μεταφορά συναδέλφου από άλλο τμήμα στο δικό μας.

Part 3:
Το αυτί μου πιάνει μερικές λέξεις από συνομιλία της Μ. με τον προϊστάμενο: "...θα φύγει... ...πρώτη Δεκεμβρίου... ...ε ναι, μια αποχώρηση είναι πάντα αναστάτωση..."
Σημείωση: πρώτη Δεκεμβρίου λήγει η σύμβασή μου (μετά υποτίθεται ότι θα υπογραφεί μια καινούρια, αορίστου χρόνου).

Όταν τα συνδύασα όλα, άρχισα να την ψιλιάζομαι την δουλειά. Βρε λες να με διώξουν και να ησυχάσω;

Part 4:
Δεύτερη συνομιλία που ...τυγχάνει να ακούσω, αρκετές ώρες μετά την πρώτη: "του είπες ότι ο Μ. παραιτήθηκε;" Αααα... πες το έτσι. Εκλεκτός συνάδελφος από το διπλανό τμήμα αποφάσισε να κάνει ηρωϊκή έξοδο. Για μερικές ώρες ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα μου έδειχναν την πόρτα, είχαν ταιριάξει όλες οι ενδείξεις - ειδικά η ημερομηνία.

Όχι ότι θα με χαλούσε (πολύ μιζέρια εδώ μέσα, ήδη ψάχνω για αλλού), αλλά... να... προτιμώ να παραιτηθώ από το να με διώξουν...


3 σχόλια:

Nenyaki : ) είπε...

Τέλος καλό, όλα καλά :)

σίγουρα όμως δεν προκάλεσε και τα καλύτερα συναισθήματα...

dtsomp είπε...

Μα να με απολύσουν πριν παραιτηθώ; Αίσχος! :)

Εντωμεταξύ, δεν είναι και καμιά σημαντική η ιστορία αυτή, αλλά... ξέρεις.. παιχνίδια του μυαλού...

Tyxod είπε...

Είμαι σε συνεχή αναζήτηση πληροφορικάριων (κυρίως προγραμματιστών) για δίωρο+ μπινελίκωμα προς αφεντικά, τεχνικούς, πελάτες κ.α. συνοδεία καφέ...

Στείλε ένα mail στο tyxod@tyxod.net, να κανονίσουμε...

(και εκρεμμεί και ένας καβγάς για το mac θέμα...)