Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006

Pearl Jam


Vedder επί σκηνής. Κοινό να λυσσάει επί αρένας...


Vedder κρεμασμένος σε κολώνα της σκηνής. Κοινό σε αλλόφρονη κατάσταση.

Μερικά πράγματα που ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο post λόγω κούρασης (κοίτα τι ξεχνάει ο άνθρωπος):

Γνώρισα από κοντά dilated και papo, το famous ντουέτο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Γεια χαρά μάγκες, χάρηκα ιδιαίτερα που τα είπαμε και χτυπηθήκαμε από κοντά!

Η συναυλία έκλεισε με το Yellow Leadbetter. O McNealy άρχισε να κάνει τα δικά του στην κιθάρα, δίνοντας χρόνο στους υπόλοιπους να κατέβουν. Κάπου εκεί... το γύρισε ξαφνικά στο Little Wing του Jimi Hendrix. Το αγαπημένο μου τραγούδι από τον αγαπημένο μου μουσικό. Φωτογραφία δεν έχει, απλά έκλεισα τα μάτια και άκουγα.

Ο κολλητός, τεράστιος fan των Pearl Jam, βγήκε σκεφτικός από την συναυλία. "Ένας κύκλος έκλεισε. Έχω όλους τους δίσκους, έχω ένα κάρο dvd τους από live, τώρα τους είδα και από κοντά. Τι γίνεται τώρα;"

Όσο περνάνε οι ώρες... τόσο καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται εύκολα να ξαναδώ τέτοια συναυλία. Ευχαριστώ ψηλέ μου που με έπεισες να έρθω...

3 σχόλια:

javapapo είπε...

και να σου πω το σκέφτηκα αυτό! 15 + χρόνια άντε να του δουμε now what!Αυτη η συναυλία ηταν must listen.Φοβάμαι οτι δεν θα έχουμε ξανά την ευκαιρία ιδιαίτερα στην ελλάδα!Αλλα ποτέ δεν ξέρεις!

Γεια σου dtsomp!

polikarpos είπε...

mccready ton lene

dtsomp είπε...

Ο Χριστός και η Παναγία, τι έγραψα;!;!
Γμτ, πάλι ξεφτίλα.

Ευχαριστώ polikarpos!